Lenaerts Bagage & Lederwaren

FAQ

Bestellen

Om te bestellen voeg je de gewenste artikelen toe aan het winkelmandje. Je vult vervolgens je gegevens in en maakt optioneel een account aan. Je kiest de levermethode en betaalwijze. Wij sturen een bevestigingsmail en zorgen voor de rest!

Reserveren

Om te reserveren voeg je de gewenste artikelen toe aan het reservatiemandje. Je vult vervolgens je gegevens in en wij laten je weten wanneer je artikelen voor je klaarstaan. Je hebt vanaf dan 7 dagen de tijd om ze te komen bekijken in onze winkel en te beslissen of je ze al dan niet aankoopt.

Betalen

Voor de betaling werken wij samen met Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige transactie. Je kan betalen met Bancontact, Maestro, Visa en Mastercard.

Verzenden

Wij versturen onze pakketjes met bpost. Je kan deze naar je thuis of op het werk laten sturen, afhalen in een bpost-kantoor of afhalen in een pakjesautomaat bij jou in de buurt.

Vanaf € 30 rekenen we geen verzendkosten aan, onder de €30 bedragen deze €5 voor verzendingen binnen België.

Voor het buitenland rekenen we een standaardkost aan van €10.

Parkeren in Mechelen

Vanaf 11u is de Mechelse binnenstad autoluw gebied. Daarom geven wij je graag een overzicht van de verschillende parkeermogelijkheden in en rond het centrum van Mechelen.

Met de Shopping Shuttle pendel je gratis en comfortabel tussen de gratis randparkings en het winkelcentrum. Vijf minibusjes rijden elke zaterdag heen en weer tussen 10 en 19u met vertrek aan de gratis randparkings P&R Nekker en Douaneplein. De wachttijd bedraagt nooit meer dan 5 minuten.

De parking aan Zandpoortvest is in de weekends gratis en heeft eveneens een halte voor de Shopping Shuttle. Via de Kruidtuin ben je trouwens ook te voet snel in de Bruul.

We werken samen met de Innoparking (Leermarkt). Deze ondergrondse parking kan je het best bereiken via de Bleekstraat. Pijlen wijzen je de weg tot aan de parking. Bij een aankoop in onze winkel betalen wij het eerste parkeeruurtje. Vergeet hiervoor je parkeerticket niet te laten afstempelen!

Er zijn ook verschillende andere ondergrondse parkings in de buurt: onder de Grote Markt (te bereiken via de Sint-Katelijnestraat), onder de Veemarkt (via de Keizerstraat) of in de Guldenstraat aan het Novotel. Verder is er nog parkeermogelijkheid in de Centrumparking in de Blauwhondstraat.

Retourneren

Toch niet tevreden met je aankoop? Je kan je artikel binnen de 14 dagen na aankoop aan ons retourneren. Dit kan je kosteloos doen in de winkel zelf. Na controle en goedkeuring krijg je een waardebon.

Je kan de artikelen ook zelf naar ons terugsturen. Dit doe je via een verzekerde verzending (bpost of koerier) en op eigen kosten. Na controle en goedkeuring stort Lenaerts het betaalde bedrag terug.

In geen geval nemen we gebruikte of beschadigde artikelen terug.

Nog vragen?

Contacteer onze klantendienst of bel ons op 015 20 59 97.