Lenaerts Bagage & Lederwaren

Longchamp nu ook online

Geplaatst op wo, okt 17th 2018, 09:35

Sinds deze week kan je de prachtige collectie van Longchamp bij ons ook online bewonderen. Met de reservatieknop kan je makkelijk en snel jouw favoriete handtas of accessoire reserveren en afhalen in de winkel. Je gereserveerde artikel blijft 7 dagen voor je aan de kant, daarna plaatsen we het opnieuw in onze Longchamp-corner.

Ben je zeker van je keuze en zou je je lievelingsartikel graag laten opsturen naar je thuis of naar een afhaalpunt? Dat kan! Neem dan even persoonlijk contact met ons op via info@lenaerts.be. Wij zorgen dan voor een gepersonaliseerde betaallink. Na ontvangst van je betaling sturen we jouw bestelling de dag zelf of de dag erna op. Je ontvangt dan ook een trackinglink zodat je de levering duidelijk kan opvolgen. Vergeet bij je bestelling zeker niet al je gegevens door te geven!

In onze webshop kan je een groot deel van onze Longchamp-collectie terugvinden. Toch zal je merken dat we in onze eigen winkel nog veel meer hebben dan we momenteel online kunnen tonen. Weet dat we er voortdurend aan werken om het online aanbod volledig gelijk te stemmen met het aanbod in onze eigen winkel.

Heb je een vraag over ons Longchamp-assortiment? Neem dan even contact met ons op via info@lenaerts.be. Soms hebben we het bewuste artikel gewoon op voorraad of kunnen we het voor je bestellen.