Lenaerts Bagage & Lederwaren

Anders shoppen met Andersen

Geplaatst op do, mei 26th 2016, 13:17

 

 

In ons assortiment zijn de modieuze boodschappentrolley’s van het Duitse merk Andersen ondertussen niet meer weg te denken. Uit de uitgebreide collectie van dit merk selecteerden we twee comfortabele en kwalitatief hoogstaande modellen: Unus en Royal.

Het frame van deze Andersen-shoppers is volledig in aluminium uitgewerkt. De draagtas is afneembaar en heeft een afwasbare binnenvoering dankzij de extra coating aan de binnenzijde.  Bovendien kan je het draagstel ook aan je winkelkarretje hangen met de haakjes voorzien op de rug van de boodschappentrolley. Sinds kort vind je in ons assortiment trouwens ook een boodschappentas met koelvak die zowel op de Unus als op de Royal past.

 

 

 

 

 

Unus Shopper Silver

 

Unus

  • Draagvermogen: 40(!) kg
  • Literinhoud: 49 liter
  • Afmetingen boodschappentas: 35 x 58 x 24 cm

De Unus is uitgewerkt met een uniek handvat waarvan de richting door een eenvoudige druk op de knop zowel voor links- als voor rechtshandigen aangepast kan worden. Het draagstel kan apart gebruikt worden voor het vervoeren van kleinere dozen en is opplooibaar.

 

 

 

 

Royal Shopper Turquoise

 

Royal

  • Draagvermogen: 50(!) kg
  • Literinhoud: 49 liter
  • Afmetingen boodschappentas: 35 x 58 x 24 cm

De Royal is uitgewerkt met extra grote wielen, wat hem uitermate geschikt maakt voor gebruik in het stadscentrum. De kogelgelagerde wielen zorgen zo voor een ongekend soepele winkelervaring. Zowel het handvat als de voetensteun van deze caddie zijn opplooibaar. Het draagvlak van het onderstel is eenvoudig te vergroten door het metalen frame uit te klappen. Zo wordt het mogelijk om ook iets grotere dozen of kratten met drank te vervoeren.

 

Ontdek de volledige collectie in onze webshop.

!!! NIEUW !!!

Sinds kort heeft Andersen ook een fietskoppeling in zijn assortiment. Voor bovenstaande modellen heb je een bagagedragersysteem nodig + een specifieke koppeling naargelang het gekozen model. Voor het model Unus gebruik je hiervoor de koppeling SH-2, voor het model Royal de koppeling SH-1. Dit fietskoppelingsysteem is aanpasbaar aan de meeste bagagedragers, inclusief die van elektrische fietsen.

Fiets jij binnenkort ook mee?